Mis je zo
Jaren gaan voorbij,
Mis je iedere dag meer en meer,
Als ik je op de foto zie huil ik telkens weer.
Soms weet ik even niet meer wat ik moet,
Dan kijk ik naar je foto en doet dat me goed.
Dan veeg ik de tranen van mijn wangen en kan dan zo naar die tijd verlangen.
Ik mis je zo, zou je willen omarmen, je willen zeggen wat ik voor je voel.
Ik hoop dat je dit op een of andere manier lezen kan,en begrijpt wat ik bedoel.
De herinneringen komen mij te gemoed als ik jou spullen in mijn handen heb,
Het verdriet het gemis dat nog steeds ondraaglijk is,
Zo jong zo vroeg van mij weg genomen,
Ik hoop dat ik je blijf zien in al mijn dromen.
Ik mis je zo…
Liefs je zusje