Wanneer mijn hoofd het tegenovergestelde beweert dan mijn hart
Wanneer mijn handen terug verlangen naar onze sterke momenten samen
Wanneer ik mezelf erop betrap dat ik terug over jou aan het praten ben
Wanneer ik verlang naar jou hier bij mij hebben
Maar hoe kan ik leven
Als jij bij haar in de armen ligt
Hoe kan ik van mijn leven houden wanneer jij zo ver van mij bent
Laat me de herrinneringen aan jou nog levendig houden
Hou nog één keer van mij zoals tevoren
Al is het maar voor een uurtje, juist voor je te zeggen dat niets ons zal scheiden buiten de dag die hier opvolgt
Laat mij nog een beetje van jou
Voor je me verlaat
De dagen zonder jou vliegen voorbij
Ik dood de liefde voor jou die in mij nog voorleeft
Zodat ik een nieuw leven kan beginnen, hoe moeilijk het ook is
Het is moeilijk te leven wanneer jij met haar lacht, met haar alles deelt wat wij ook samen hebben gedeelt
Ik wil terug van mijn leven houden
Ik wil terug voelen, houden van
Mijn vleugeltjes uitslaan
Opnieuw beginnen aan een leven waar jij niet meer toebehoort