Vandaag wil ik je nog eens extra laten weten hoe graag ik je zie, ik laat dit misschien niet zo dikwijls merken maar het is zo .. geloof me of nie !!
Als ik wakker word dan denk ik was je maar hier,
de dag duurt dan veel te lang en elke minuut duurt een kwartier.
Je streelt zacht door mijn haren, je armen om me heen,
wat zou ik toch doen als je plots uit mijn leven verdween.
's Middags merk ik hoe erg ik je mis, en voor ik ga slapen voel ik dat ik veel van je hou en daartussen door denk ik alleen maar aan jou.
xxx
dolly