oma..
de dag dat u ons verliet
die dag dat ik u moest begraven
die dag komt steeds dichterbij
de dag dat ik wist,
wat missen betekende
dat ik merkte dat is goed mis
oma..
missen doe ik u nog elke dag
elke dag nog,
kan ik enkel naar herinneringen grissen
voor mij was u niet zomaar een vrouw,
of zomaar even mijn oma
wou dat ik nog even zeggen
kon hoeveel ik van je hou
maar moet nu al zes jaar leven
zonder mijn oma,
zonder jou
zes jaar lang..
zonder mij oma in mij leven
zes jaar lang kon ik u mij liefde niet meer geven
heb je los moeten laten
dat heeft mij veel moeite gekost
mischien is de pijn minder,
minder als voor heen
maar ik blijf je missen
vanaf 't moment dat je verdween
oma mis je..,
alleen besef ik nu
dat ik niet zonder u ben
want u leeft in mij
in mij hart..,
heb je dan ook dat eene plaatsje,
dat plaatje arpart
door u los te laten
kreeg ik u weer terug..
heb ik een engel op mij schouder
mijn oma..,
mijn beschermengel