Lieve oma
Je stierf veel te vroeg
Waarom heb ik je maar zo kort gekend?
12 jaar geleden nam je afscheid
Je kon niet meer
Je lichaam te ziek
Maar je geest nog zo sterk
Lieve oma
Al was ik nog zo klein
En herinner ik me nog maar weinig
Ik weet, je was een lief mens
Je hield van het leven
Je hield ook van mij
Ik weet, dat je altijd gek oo me bent geweest
Vanaf mijn geboorte, totdat je stierf
Lieve oma, ik mis je zo
Ik zou willen, dat je nu bij me was
Ik wil je zo graag beter kennen
Je nog zoveel dingen vragen
Een tijdje geleden kwam je bij me
Sindsdien ben je niet meer weggegaan
Lieve oma, bedankt daarvoor
Je warmte om mij heen geeft me steun
Ik weet, je bent nu veilig
Je geeft me warmte, bescherming en steun
Ik hoop je nog lang om me heen te voelen
En ik hoop je ooit een keer te kunnen knuffelen
Lieve oma, rust zacht..