Mijn hart doet zeer
En gaat vaak als een gek tekeer
Toch heb ik maar 1 wens
En dat gelooft geen mens
Boven alles wil ik voor jou geluk
Ook al maakt het mijn leven stuk
Ik wil jou weer gelukkig zien
Al is dat moeilijk te begrijpen misschien
Maar geloof me echt
Als jij gelukkig bent gaat het met mij ook niet zo slecht
Aan mijn eigen leven ga ik nog wel werken
Tegen die tijd zullen ook andere dat merken
Maak me dus blij
En wordt gelukkig jij