Nieuwe dag
een nacht vol verrassingen
ontluikt zich in zwart gevoel
leef je leven vlindervrij
en droom niet langer je geluk
maar kus de dageraad
een ochtend vol geheimen
geluk geboren voor jou en mij
de zwarte nacht alweer voorbij
de nieuwe dag lacht ons toe
een mond vol ochtendglorie
hoor de vogels zachtjes zingen
ik fluit stilletjes mee
met de wijs die onze liefde schetst
en haar weer vonkend op doet laaien
een zonnevlam die tot de wolken reikt
Met dank aan: druppeltje, Tuimelaar, dieuwy, _Zonneschijn_, £lfje, Kim, Robin, Deep Wishmaster, en Boudaatje