Lieve Kanjer,
Jij bent alles in mijn leven,
Niemand kan mij zoveel warmte geven.
Samen varen we op de rivier die liefde heet,
Waarheen die leid, is iets dat niemand weet.
Jij bent de kapitein van ons schip,
En jij bent degene die zorgt voor een rustige rit.
Kanjer, ik hoop dat ons schip nog lang zal varen,
Met in de toekomst nog heel veel gelukkige jaren.
Nog 6 dagen en dan is het 6 maanden geleden,
Dat jij me die eerste zoen hebt gegeven.
Als ik er weer aan denk begin ik weer te beven,
En de vlinders in mijn buik, beginnen dan sneller te zweven.
Kanjer, zonder jou zou mijn leven zinloos zijn
Blijf voor altijd mijn eigen valentijn.
Lieverd, ik hou van je!
12-02-06
Lady M
Dit gedicht zal mijn lief op valentijnsdag lezen.