Hoeveel tranen nog
zullen slijten aan jou
met zoveel gevoel
dwarrelen ze steeds
langs mn wangen
eindeloos dwalend
zoveel verdiet om jou
en dat enkel door
je heengaan hier
tranen langs
mn wangen van
een heuse pijn die nu
rondhangt over jou
hoeveel tranen zullen
nog gelaten worden
vooraleer ik ga beseffen
dat je er echt niet
meer bent
hoeveel tranen nog...