Horizontaal
Achterin de auto als de zon
ondergaat en ik geloof
dat ik je nooit meer zal zien.
Je draait het stuur zoals je mijn
benen omdraait in je bed,
als ik mij een danseres waan.
Dansen gaat niet horizontaal.
Maar ik weet wel beter, jij
leert het ooit ook wel eens.