De woede maakt me bang
Waarom doe je mij dit aan
Over mijn wang
Stroomt een traan
Ik heb toch sorry gezegd
Boor wat ik heb gedaan
Ik heb het toch uitgelegd
Of heb je me niet verstaan
Wat wil je nou van me
Wat moet ik hier nou mee
Ik haat je
En het is zeker dat ik het meen
Ik kan hier niet meer tegen
Alsjeblieft, ga
En verdwijn uit mijn leven
Voordat ik je sla
Blijf daar niet zo idioot staan
Ga weg
Kijk me niet aan
Doe gewoon wat ik zeg
Draai je om en loop weg
Let niet op mij
Doe gewoon wat ik zeg
En kom nooit meer terug
Blijf weg, alsjeblieft
Tranen stromen toch wel
Ik kijk je achterna
En fluister zachtjes vaarwel
Vaarwel, lieve vriend van me...
Ik zal je missen...