een gevoel,
dat jij me als weer geeft
waardoor ik al 't mooie beleef
alleen nog jij weet wat ik bedoel
al maakt 't me wat onzekker,
en wat bang
toch is 't dat ik naar je verlang,
ik jouw komst voor mij een zegen
al is 't nog pril
ben toch blij met jou aan m'n zij
dat is dan ook wat ik wil
al maakt 't me bang
en toch zo onzekker
jij neemt de twijvel weg
en weet ik 't zekker
't is wij !
wand alleen nog jij,
geeft me dat ene gevoel
hoop dat je begrijpt,
wat ik hier mee bedoel