Elke keer
Als je me zo lief aankijkt
Me vasthoudt
En zachtjes in mijn oor fluistert
‘’Ik hou van jou’’
Voel ik me niet meer zo alleen
Elke keer als je handen mij strelen
Vertel je zonder woorden
Dat wij voor altijd bij elkaar blijven
En niemand daar ooit tussen komen kan
Elke keer als je me zoent
Zo zachtjes
Zo lekker,
Met zoveel gevoel
Laat je me weten
Dat ik jou voor altijd vertrouwen kan
Eigenlijk met alles wat je doet
Alles wat je tegen me zegt
Laat je me weten
Dat ik op jouw bouwen kan
En dat je echt om me geeft
Lieverd,
Weet dat ik ook zoveel om jou geef
Dat je op mij bouwen kunt
En mij altijd vertrouwen kan
Ik laat jou nooit meer gaan
Dat beloof ik je,
Want het enigste wat me zo gelukkig maken kan
Ben jij!
xxx