November losgebroken.
November is losgebroken,
bladeren spoelen van de bomen,
het ritselt constant
op de grond.
De vijver in beweging
verraadt de vlagen van de storm,
de halmen wuivend
aan de rand.
Nieuwe krachten doemen op,
onvermoedde wijde wind
schept dit paradijs
opnieuw,
zonder verloren kind.