Stille dromen
Ergens ver weg
Van waar ik altijd ben
Worden dromen vast werkelijkheid
Ergens ver weg
Waar ik jou ooit ontmoeten zal
Het lijkt zo ver van de realiteit
Dus blijf dromen
En wensen dat alles wordt
Zoals jij wilt
Blijf dromen
Want zonder dromen
Staat het leven voor eeuwig stil
Liefde, eeuwig geluk
Prins op 't witte paard
Als een sprookje door het leven
Altijd geloven
Voor eeuwig zoet
En met de waarheid verweven
Dus blijf dromen
En wensen dat alles wordt
Zoals jij wilt
Blijf dromen
Want zonder dromen
Staat het leven voor eeuwig stil
Uiteindelijk in de eeuwige droom
Leven zij
Gelukkig tot het eind
Zoals in stille dromen
Terwijl de zon
Zachtjes achter de horizon verdwijnt
***