Ga niet weg
Laat me niet staan
Neem me mee, mij liefste
Wat heb ik gedaan..?
Ga niet weg
Je breekt mij hart
Kijk niet achterom
Je maakt me zo verward
Ga niet weg
Zonder wat te zeggen
Ik hou zo veel van je
We kunnen het toch overleggen
Ga niet weg
Blijf toch bij mij
Laat me niet huilen
Door te zeggen goodbye…
My lover