Mijn dromen steek ik heel ver weg...
wie weet haal ik ze ooit nog boven
ze zitten zo ver weg
dat ik er bijna niet meer aankan
elke dag lijkt wel gisteren
elke dag hoop ik dat het morgen is
maar vandaag wil ik absoluut niet zijn...
want vandaag doet zo een pijn
die pijn is wat ik verdien
ik wil mezelf gewoon kapot
ik haat mezelf zo verschrikkelijk
waarom zou iemand anders me dan graag zien...
ik verdien die plaats hier helemaal niet
ik verdien alleen pijn
zwak of sterk
iedereen moet dit leven spelen
maar de zwaksten vallen af
ik ben de verliezer...
ik ben de verliezer van dit spel...
mijn leven is gespeeld