Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
thanks
Ooit brandde in mijn hart
slechts een klein vlammetje
nu staat het in vuur en vlam
Ooit was mijn hart
gebroken van verdriet
nu is het dolgelukkig
Ooit kende mijn hart
alleen maar verdriet en pijn
nu slechts vreugde en plezier
Ooit was de poort naar mijn hart
gesloten uit vrees voor eenzaamheid
nu staat hij wijd open
Ooit was er in mijn hart
alleen nog maar zwart
nu is er overal licht
Dit alles is veranderd
doordat jij binnenwandelde
in mijn leven
Reacties op dit gedicht
*_butty_* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
*_butty_*
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
13 februari 2006
Thema's:
[Liefde]
[Geluk]
[Verliefd]