Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
engeltje
Na 1,3 jaar van mekaar te zijn geweest
Werd nieuwjaar 2006 plots een feest
Je kwam naar me toe, ik maakte een lekker gerecht
Eindelijk succes na een maanden lang gevecht
We praten uren bij, en deden wat we voelen
Dit zou liefde bedoelen
We gingen dansend het nieuwe jaar in
Een nieuwe start, ons nieuw begin
Doch ,men prinsje,men engeltje was anders, verandert in de tijd
Ik heb nu heel veel spijt
Het had niet meer mogen gebeuren
Het berust op een leugen.
Het was niet puur,rein, eerlijk en oprecht
Het was nep, fake, onecht
Het was alleen maar een tijdelijk verlangen
Niet meer dan dat, ik liet me vangen.
Plots schreef je, laat mij eens doen
Het voelde als afscheid zonder een zoen
Zo onrespectvol, zo onfatsoen, zo koud
Ik weet dat mijn engeltje niet meer van me houd.
13/2/6
Reacties op dit gedicht
*maantje* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
bonbonmanon
:
Dinsdag, februari 14, 2006 15:30
zeer mooi.
raakt me gewoon diep in het hart.
*~~~Glitter~~~*
:
Maandag, februari 13, 2006 23:07
stilte...
mooi verwoord
xxx
Over dit gedicht
Auteur:
*maantje*
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
13 februari 2006
Thema's:
[Liefde]
[Bedrog]
[Kwaad]