de pijn van die ik voel
de pijn die ik nu heb staan
de pijn van al die tato's
de pijn van het leven en maar weer door gaan
de pijn en angst waar ik maar mee door moet gaan
de pijn die ik heb zal nooit meer verdwijnen en daarom
zet ik nog maar weer een plaat een plaat mee jou naam een plaat om hem die ik heb verloren niet meer tehoeven tevergeten
elke tato geeft de pijn aan van het leven
waar ik niet meer zonder wil
daarom sta ik nu getekent
getekent voor het leven het zijn geen litekens van het leven het is de pijn
de pijn van het niet meer willen vergeten en het niet meer weten dat ooit die pijn heeft bestaan