Lieve Pappa,
Dit is mijn 1e valentijn dat ik bij mama en jou mag zijn,
Pappa ik ben zoooo verlieft op jou
Met je kusjes en knuffels waar ik zo van hou
En pap, je doet altijd zo lekker GEK,
daar moet ik vreselijk om lachen en noem jij mij “lachebek”
Pappa wordt jij dit jaar mijn valentijn ?
Want ik wil het liefst dicht bij jou zijn
Dikke zoen,
Bridget