Een bos rozen vanuit de hemel
Ieder jaar met Valentijn
als er niemand kijkt
spit ik de stapel post door
en een beetje gepikeerd
er is nooit eens iets voor mij!
Toen vroeg ik me af:
"Doet U niet aan Valentijn?"
en terwijl ik dat dacht
klopte er iemand aan mijn hart
en ik deed m’n deurtje open.
Daar stond een enorme bos rozen
geurend van liefde
er hing ook een kaartje aan
met de woorden:
"Geef ik je dit niet elke dag?"
En vol schaamte,
boog ik m’n hoofd
en stuurde een berichtje terug
naar de hemel:
Mijn Jezus, ik houd van U!