een leven lang ongelukkig,
wil ik dat zijn
een leven lang ozekerheid,
en pijn
een leven lang geen toekomst,
geen plannen
de vriendschappen om me heen verbannen
nee dat is niet wat ik wil
zo kan ik niet verder
ik zal je moeten laten gaan
ik zal verder moeten ,
zonder jou
ook al is het duidelijk dat ik van je hou
eens komt mijn tijd,
mijn tyd van feesten
mijn tyd gevuld met liefde,
mijn tyd gevuld met vreugde
dan kijk ik terug op mijn beslissing zonder spijt
sonja