ben tot de conclusie gekomen..
dat ik gek wordt van mijn dromen..
omdat ik weet dat ze nooit uit zullen komen,
ik wil,wat ik voel voor jou,niet meer voelen..
ik wil weten wat mijn hart zegt,
ik wil weten wat mijn gedachtens bedoelen.
ik wil weten of het waar is wat je zegt..
ik wil het weten..
zijn deze gevoelens gelogen,
of zijn ze echt..
zeg het me..
denk niet te lang.
al dat getwijfel,dat maakt me bang
gedachten gedichten..
grtzz buuskuuh