Het leven met veel pit
Het leven waar geen eind aan zit
Het leven voor een lange tijd
Het leven gaat door en dat is een feit
Het leven voor ups en downs
Pieken en dalen
Het gevoel hebben van falen
komt ook wel eens voor
Maar dan gaat het leven door
En niet voor een korte duur
Het leven is soms even zuur
Maar dan moet je door de zure appel heen
want ooit zul je kijken naar hoe je het zonnetje voor je scheen
Het leven is niet makkelijk en ook niet moeilijk
Zolang je eigen weg blijft volgen