De kleinste mens,
het nietigste wezen ,
het onbeduidenst sprankeltje,
bezit dikwijls en in overvloed,
de grootste kracht,
de niet aflatende moed,
de immer intense en vurigste liefde,
het ongekende en verlangend gevoel ....
om te zijn wie we willen zijn ....
om te zijn wie we kunnen zijn .