Ik had nooit durven dromen.
Ik had nooit durven dromen,
Dat een vriendin zoals jij mij tegemoet zou komen,
Want je bent een kei,
Zeker voor mij.
Jij bent een echte schat,
Z'n vriendin als jou,
Heb ik nog nooit gehad.
Ik meen het echt,
Kijk maar uit dat ik me niet te veel aan je hecht.
Op tijden dat ik iemand nodig heb dan mis ik jou,
En dan hoop ik je te zien heel gauw.
Ik kan met je lachen en praten.
Ik heb je echt nodig dat heb je wel in de gaten.
Ik hoop dat we elkaar blijven steunen
En als het nodig is een schouder aanbieden om op te leunen.
Ik hoop echt dat onze vriendschap niet over zal gaan.
Aan mij zal het niet liggen,
want in mijn hart blijf jij altijd bestaan.