Ongeloof in me hoofd.
Waarom?
Daar kan ik alleen nog aan denken,
waarom heb je niet gezegd;
Ik kan jou niks meer schenken.
Onze liefde is voorbij,
het is niet meer jou en mij.
Ik heb een ander gevonden,
met wie ik wel oud wil worden.
Waarom?
Waarom ben je niet eerlijk geweest,
kom je naar me toe.
Kijk je naar me,
geef je me een dikke zoen.
Ik wil je nooit meer kwijt,
zij je gister nog tegenmij.
Je hebt gewoon de hele tijd,
een groot toneelstuk gepleegd!
Yezus wat ben jij een 'beest'!!!
Ik wist dat je zielig was,
maar zo zielig,
om me te bedriegen.
Nee...
Maarja het is gebeurt,
ik had het kunnen weten.
Nu moet ik verder met mijn leven.
Een leven zonder jou,
waar ik vanmiddag nog niet eens aan denken zou...