**********
Liefde, iets waar ik bang voor was
Voor mij, zo breekbaar als glas
Een tunnel waarvan ik het einde niet zag
Grote twijfels achter een vrolijke lach
Onze ontmoeting, diep in de nacht
De twijfels die ik toen vergat
Samen met jou, de boze wereld even vergeten
En realiseerde ik dat mijn ziel om liefde smeekte
Alles heeft nu een plaats
Ik weet nu waar je over praat
Ik ken het bed waar je uit opstaat
Het zijn echte beelden die nu spelen
Foto’s die ik met anderen kan delen
En de boze wereld om ons heen, kan me nu niks meer schelen!
*******