Mijn vingertoppen strelen
de handpalm van je hand
Mijn ogen stranden in
de getijden van je blik
Het lijkt dat ik vanuit de
chaos op vrede ben gestrand
Je bent als de zuurstof waardoor
ik kan leven, maar waar zonder ik stik
Ik heb je, hou je vast
en laat je niet meer gaan
Want zonder jou zou het zijn
alsof ik nooit heb bestaan
Ik heb je, hou je vast
en laat je niet meer gaan
Want zonder jou zou het zijn
alsof ik nooit heb bestaan