een mama is voor mij
een vrouw vol liefde en begrip
een vrouw die altijd voor me klaar staat
die mama dat ben jij
een moeder is voor mij
iemand die me nooit laat vallen
wat ik ook doe en waar ik ook ga
die moeder dat ben jij
ook al heb ik je wel verdriet gedaan
jij bleef altijd achter me staan
jij zal me nooit echt laten gaan
terwijl je eigen leven soms ook hard was en vol pijn
toch zal jij er altijd voor me zijn
vol bewondering,met veel respect voor jou
wil ik je laten weten
hoeveel ik van je hou
en iedereen zou wensen
dat hij z on moeder zou hebben
mama ik hou van je