Niet eten,
Jij zegt sorry ben ik vergeten,
Water is het enige wat je wil,
En zo nu en dan een pil,
Een pil om af te vallen,
Je denk misschien krijg ik zo aandacht
Jouw vriendinnen maken zich zorgen,
Zorgen om jou,
Jij zegt er is niets aan de hand,
Maar waar zat je met je verstand,
Op school ben je niet lekker,
Jij zegt ik heb de griep,
Maar ik weet dat het dat niet was,
Je was bezeten,
Bezeten van een weegschaal,
Je gaat niet meer mee uit,
Jij zegt sorry ik heb geen tijd,
Ik kwam bij jou op bezoek,
Ik stond bij de deur,
Niemand deed open,
Ik ga naar de achterdeur,
Ik zie jou liggen,
Jij zegt niets,
Je kunt alleen nog trillen,
Ik bel je moeder op,
Zij zegt ik had het moeten zien aankomen,
Het was al te laat,
Wij kunnen alleen nog over jou dromen…
Groetjes LadyNn,
Ik heb dit verhaal niet echt van dichtbij meegemaakt,