Wanhopig wil ik niet zijn
Afdalend
Van geluk naar pijn
Zo wil ik niet meer zijn
Het contact
Zonder blikken
toch puur
Op zoek naar het paradijs
Zoveel wegen naar mogelijkheid
zonder begin en
zonder eind
Vertwijfeld, toch dezelfde weg
Geen mate van de meerdere
twijfels
Op zoek naar een eigen weg
Zonder begin en zonder eind
Ginny Kroon