En de zon ging stilletjes onder
_____
De zon verdween,
langzaam achter de horizon.
Enkel nam zij met zich mee,
een aantal stralen en wat licht.
De ochtend later,
begon zij,
pril,
weer stilletjes op te komen.
Nu bracht zij een groot cadeau,
ze nam vanaf de hemel,
aan ander eind van het heelal,
een lieve mooie engel mee.
De engel houd van mij,
als enige,
en die engel,
dat ben jij!
___