- guur weer -
het weekend staat voor de deur.
en het weer slaat tegen.
het werkt op je humeur.
lap daar is opnieuw de regen.
belooft niet veel goeds voor de komende dagen.
maar kiezen kunnen we toch niet.
dus wordt het regenkledij dragen.
zeker als het weer eens giet.
of je kan ook gezellig binnen blijven.
met een tasje koffie of thee.
of eet een kommetje olijven.
relaxed voor de tv.