Tranen rollen over mijn
rode wangen.
Je keuze was gemaakt en
die keuze was voor haar.
Je belt of ik wil komen
maar helaas...
Na al die leuke tijden
besef ik waarom
Ik weet ook wel dat jij
die ene persoon blijft
in mijn hart,
maar dat het nu stopt.
Dit wil ik niet langer!