Het is zo heerlijk om verliefd te zijn,
het voelt zo heerlijk en zo fijn.
Liefde kom je overal tegen,
voor velen is het echt een zegen.
Elk soort liefde mag je wensen,
want echte liefde kent geen grenzen.
Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent,
als je elkaar maar heel goed kent.
En elkaar door en door vertrouwd,
en dat je oprecht veel van elkaar houdt.
Liefde maakt het leven zo fijn,
ik wil graag voor altijd dichtbij je zijn.