In mijn fantasieen druk ik je tegen me aan,
in werkelijkheid blijf ik op een afstandje staan.
In mijn fantasieen geef ik je een zoen,
in werkelijkheid durf ik dat niet te doen.
In mijn fantasieen zeg je dat je van me houdt,
in werkelijkheid laat ik je koud.
Wanneer worden mijn fantasieen nou eens werkelijkheid
en ben ik degene die met jou vrijt???