Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Niet vergeten
elke dag denk ik aan je
nog steeds zit je in mn hoofd
je gaat niet zo maar weg
ik lijk wel verdoofd
je bent steeds in mijn gedachten
de dagen gingen zo snel voorbij
ik kan je niet vergeten
waarom nou jij?
tranen prikken nog steeds
ik wil geen ander meer
je hebt mn hart gestolen
en die doet nu veel zeer
Het leven gaat verder
het leven gaat door
maar 1 ding is zeker
jij bent de allerliefste hoor!
Over dit gedicht
Auteur:
Mris
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
19 februari 2006
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Verdriet]
[Houden van]