Een hele dag mag ik je verzorgen
Mag je verwennen
Mijn aandacht schenken
Hem in mijn armen nemen
Liefde geven
Zal hem knuffelen en kussen
Zijn honger stillen
Hem wiegen als hij huilt
En zijn luiers verwisselen
Ja nog even
Dan zal hij komen
Mijn kleinzoon en kereltje
Zal hier een dagje alleen bij Opa en Oma wezen