Ik kan niet meer...
Telkens weer
als ik denk het is voorbij
dan komt er weer iets bij...
Ik dacht dat het niet erger kon,
dat nu het geluk begon...
Maar het ergste nieuws is gekomen,
ze hebben je van me afgenomen!
Hoe moet ik nu verder zonder jou in mijn leven?
Zonder jou kan ik geen geluk beleven.
Mijn hart huilt en is stuk,
wanneer heb ik eens geluk?
Je bent een deel van mij een deel dat verdween,
ik zie het niet meer zitten, ik voel me zo alleen...
Onze liefde is sterk en overleeft alle pijn,
ik zal je nooit verlaten en wachten tot ik weer bij je kan zijn...
* geschreven de dag nadat alle miserie begon :( *