Als jou tranen drogen,
gaan de mijne stromen!
Wanneer ik jou zie,
ben je van mij!
Als je weggaat,
ben ik je kwijt!
Als ik moet huilen,
Moet jij aan mij denken,
Wanneer jij zegt: Ik hou van jou,
ben ik je echt LIEF!
Me hele leven lang,
ik kan je niet meer missen.
Want nu ben je van mij!!!