player,
de player die liefde vergeet,
de sukkel die speeld met meisjes,
Oh bad bad player,
weetje wat je doet,
weetje dat je ons respect verraad,
al die meisjes lijken zo leuk,
maar jij die de player speeld,
vergeet ons respect,
het gevoel van een meisje,
dat jij bewust kapot maakt !