Romans zijn mooier als het leven.
je kunt alleen jezelf beoordelen,
je kunt alleen vanuit jezelf handelen,
aangeleert gedeeltelijk door anderen.
Wanhopig proberen het te cultiveren binnenin jezelf
Of te verafschuwen.
Ga van binnenuit zo gezegd
als cliche verbannen.
Als een hongerige zwerver voortgedreven.
Rustpauze tussen oorlog en vrede
Romans zijn vaak mooier dan het leven
J.S.2006