vogelgriep
Waarom jij zwaan.
Trots der vogels.
Hou je op te bestaan.
Kan jij je niet verzetten.
Tegen deze gruwelijke ziekte .
en Laat je je toch besmetten.
Laat je niet doen en vecht er tegen.
Één voor één verdwijn je.
Eerst twaalf,nu nog maar negen.
-Danny R.-