Na velen uren
te hebben gespendeerd
in die vervelende ruimte
met zoemende computers -
en jazeker - strenge dames
Na velen uren
getroond achter dit
flikkerende beeldscherm
nadenkend en tikkend
vloeiden de woorden voort
Na velen uren
van werken en denken
ploeteren en op tanden bijten
ontstond daar ons prachtige
profielwerkstuk.
en nu -
vindt ze het niet goed -
onvoldoende.
Nu moeten we weer
uren knokken en werken
zweten en zuchten
dit keer in de vorm
van een powerpoint
En jawel, de mogelijkheid
dat ze het weer niet goed vindt
bestaat nog ook.
20-02-06