Na jaren
ken je door en door
je eigen lijf:
je rimpeltjes,
je vlekjes,
je gebrekjes,
alle speciale trekjes van
je woon-verblijf;
je geintjes en je pijntjes,
alle geurtjes, alle seintjes van
je eigen bloot;
je niertjes en je kliertjes,
alle scheurtjes,
alle kiertjes en
je angst
voor dood.