een klein vogeltje kijkt me aan en zingt voor mij.
alsof het wil zeggen moet je eens zien ik ben vrij.
het vertedert me en wil me net zo voelen als hij.
om lekker te kunnen vliegen zonder grenzen.
het leven als een vogel dat zou ik wensen.
en prachtige liedjes zingen voor alle mensen.
een leven van zweven en zonder zorgen of gezeur.
maar lekker in wolken en die verveelende
dagelijkse sleur.