Pap als jij goed over me waakt..
Nu krijg ik 't weer 't gevoel ik wil bij je zijn..
alweer dat ik van binnen kapot ga van de pijn..
Ja ik ben je weer aan het missen...
ik kan niet verder zonder jou uit mij geheugen te vissen...
Zoveel dingen gingen er fout..
Zoveel dingen maar het liet me koud...
En nu het te laat is weet ik dat het ook anders had gekund..
Maar dat was ons gewoon niet gegund...
Ik hoop dat ik je tegen kom en dat we een nieuwe kans krijgen..
En dat we over alles eerlijk zullen zijn dat is beter dan zwijgen...
Ik denk nog zo vaak aan je lieve pap..
En aan de dingen die je zei zoals als je 16 bent gaan we samen op stap..
Lieve pap ik wou jou niet kwijt raken...
Aub zal je goed over me waken?
Jij en ik zullen toch altijd bij elkaar blijven...
Dit is een goed moment om te stoppen met het strijden...
Pap ooit komen we weer samen daar heb ik altijd nog in geloofd...
Dus bij deze kan je er op wijzen ik heb het je beloofd...
Ik stop lieve pap,want ik ben moe...
Als jij goed over me waakt...
Dan sla ik mijn oogjes toe..!!
IK MIS JE...!!