vandaag moesten we afscheid van je nemen
de pijn die jij hebt moeten doorstaan
je had dit niet verdiend
vandaag ben je van ons heengegaan
man, vader en opa
zo'n fijne man
waarom jij
deze ziekte
dit ondraaglijk leiden
zo onverdiend
vandaag zagen we je langzaam gaan
ingeslapen
toch nog rustig van ons heengegaan
vandaag moesten we afscheid van je nemen